economie

20 okt 2015, 05:05

Challenge voor Groningse zzp’ers

Challenge voor Groningse zzp’ers

De gemeente Groningen biedt zzp’ers uit Groningen de kans deel te nemen aan een bijzondere challenge. Zzp’ers kunnen online hun ideeën inbrengen die de economie van Groningen versterken en die in het belang zijn van deze grote groep zelfstandigen.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Groningen kan niet zonder ondernemers, zegt de gemeente. Om ook in de toekomst te groeien en te bloeien wil de gemeente daarom samen met ondernemers de economische agenda ontwikkelen. Zzp’ers vormen een grote groep en zijn dus erg belangrijk voor Groningen. Ook zij kunnen meedenken in ideeën en meedoen met de uitvoering.
 

Deze challenge is een online ideeëngenerator waarbij de initiatiefnemers zoveel mogelijk zzp’ers uit de stad Groningen oproepen mee te doen, ideeën in te brengen, mee te denken of te stemmen op ideeën. Denk aan oplossingen die inspelen op ontwikkelingen en trends. Zo kunnen ideeën bijdragen aan kennisuitwisseling, samenwerken, minder regelgeving, zekerheid, werkgelegenheid, leefbaarheid, jong en oud talent, innovatie of gewoon bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling en groei van zelfstandig ondernemers.
 

De challenge duurt tot 27 oktober. Aanmelden kan op: www.meedoenmetondernemendgroningen.nl