economie

12 mrt 2018, 10:10

Century Mobiliteit Campus: donderdag 19 april open

Century Mobiliteit Campus: donderdag 19 april open

Donderdag 19 april gaat een wens van Century Autogroep in Groningen in vervulling. Die dag zal namelijk de Century Mobiliteit Campus officieel worden geopend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het bijzondere is dat de consument vanaf die dag voor bijna alle vormen van mobiliteit in één centrum terecht kan. Niet alleen voor auto’s maar ook voor kopen, huren, (privé) leasen, financieren, verzekeren, onderhouden, schadeherstel of wassen van een personenwagen: alles onder één dak.

 

Met de officiële opening op donderdag 19 april van het nieuwe schade-/ombouw-/PDI- en wasstraatcentrum, is de Century Mobiliteit Campus een feit. Vanaf die datum zijn ook de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dan gehuisvest op één campus.

 

Met de realisatie van de campus in Groningen is een mobiliteitscentrum ontstaan waar alle klanten kunnen worden voorzien in alle mogelijke mobiliteitsbehoeften. Niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke klant. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan de realisatie van een snellaadstation voor elektrische auto's, een onbemand tankstation én de introductie van (elektrische) deelauto's op het terrein.

 

Ter gelegenheid van de start van de nieuwe voorziening is er een openingsfeest Century Mobiliteit Campus donderdagavond 19 april, georganiseerd i.s.m. Porsche Centrum Groningen en het Noorderpoort College.