economie

18 jun 2012, 10:10

Century Autogroep komt met aanbod voor rijschoolhouders in Groningen

Century Autogroep introduceert een speciaal op de mobiliteitswensen van rijschoolhouders ontwikkeld rijschoolhouderprogramma, het Volkswagen rijschoolhouderprogramma. Het programma biedt rijschoolhouders in Groningen en Drenthe een totaaloplossing waarmee ze ontzorgd worden en waarbij risico’s op inkomstenderving tot een minimum worden beperkt. Daarbij wordt alles in het werk gesteld om de rijschoolhouder op de weg te houden zodat eventuele inkomstenderving beperkt blijft.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


Rijschoolhouders zijn een kwetsbare doelgroep. De lesauto is hun inkomstenbron en geen les geven betekent geen omzet. Ze zijn dus sterk afhankelijk van hun lesauto. Volkswagen Nederland zag het belang in en kwam in 2009 al met het Volkswagen Rijbewijs. Een initiatief, gericht op rijschoolhouders die een 100% Volkswagen wagenpark hebben. Echter, niet iedere rijschoolhouder rijdt alleen met Volkswagens en daar speelt men bij Century Autogroep handig op in met het Volkswagen rijschoolhouderprogramma.

 

Volkswagen rijschoolhouderprogramma

Het programma richt zich zowel op rijschoolhouders met een 100% Volkswagen wagenpark, maar ook op hen die met één of enkele Volkswagen lesauto´s rijden. De toegevoegde waarde van het programma voor de rijschoolhouder zit hem voornamelijk in het feit dat er een totaaloplossing wordt geboden voor de mobiliteitswensen op lesautogebied.

Of het nu gaat om de aanschaf, het onderhoud, de schadeafhandeling, de tijdelijke vervanging van of om specifieke rijschoolaccessoires voor een lesauto, alles wordt in het werk gesteld om de rijschoolhouder snel en efficiënt te helpen. Hem op de weg te houden zodat eventuele inkomstenderving beperkt blijft.

 Meer informatie over het programma is te vinden op www.volkswagenrijschoolhouder.nl.