economie

06 aug 2012, 10:10

Century Autogroep Groningen deed goede zaken in juni

Volkswagen deed in mei en juni goede zaken vanuit haar nieuwe pand van de Century Autogroep.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jacques d’Ancona heeft als ambassadeur van Make-A-Wish Nederland een cheque van € 2.520,- in ontvangst mogen nemen van Erik Meems, algemeen directeur Century Autogroep en Willem Trip, directeur Volkswagen Nederland. Het geldbedrag is tot stand gekomen door een donatieactie gekoppeld aan de verkoop van Volkswagen up!´s in de maand juni.

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Volkswagen pand in Groningen, in mei van dit jaar, had Century Autogroep als cadeau van Volkswagen Nederland een cheque ontvangen ter waarde van € 20,- per verkochte Volkswagen up! in de maand juni. Over te maken aan het goede doel Make-A-Wish Nederland. In totaal zijn er in de maand juni maar liefst drieënzestig modellen up! verkocht en is er door Volkswagen Nederland dus een bedrag van € 1260,- beschikbaar gesteld. De directie van Century Autogroep heeft dit bedrag verdubbeld.

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland is een organisatie die dromen van kinderen, tussen 3 en 18 jaar, met een levensbedreigende ziekte laat uitkomen.

Over Century Autogroep


Met de dealerschappen van Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens, in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease-, campers- en schadetak, is Century Autogroep de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 350 medewerkers verspreid over tien vestigingen.

Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn of haar autowensen in een groot deel van Groningen en Drenthe.