economie

26 jan 2013, 09:09

Century Autogroep en Noordlease uit Groningen komen met nieuwe initiatieven

De twee Groningse autobedrijven Century Autogroep en Noordlease komen met nieuwe initiatieven die de noordelijke auto-industrie landelijk op de kaart moeten zetten. Een eerste samenwerking tussen beide partijen heeft inmiddels geleid tot de verkoop en leasing van meer dan honderd SEAT Mii modellen in amper twee maanden tijd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terwijl in heel Nederland de autoverkoop genoeg uitdagingen kent, laten de twee Groninger autobedrijven zien dat er nog steeds voldoende markt is voor de afzet van auto’s.

Erik Meems, algemeen directeur Century Autogroep en Robert Nienhuis, algemeen directeur Noordlease: “Er zijn zeker nog kansen in de markt, maar je moet ze wel pakken. En soms moet je hiervoor samenwerken.” Beide partijen geloven sterk in de kracht van samenwerking.


“Samen kun je tot hele mooie resultaten komen. Het privé lease product van Noordlease met de SEAT Mii, geleverd door Century Autogroep, is hiervan een goed voorbeeld”  aldus Meems en Nienhuis.


Volgens beide heren is het privé lease product met de SEAT Mii pas het begin van nog veel meer krachtige samenwerkingen tussen beide noordelijke autobedrijven.