economie

20 sep 2017, 17:05

Business Meets University: bijeenkomst op 16 november

Business Meets University: bijeenkomst op 16 november

Heeft u als ondernemer, bedrijf of organisatie een vraagstuk? Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, of een nieuw product ontwikkelen? Wilt u een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich op creatieve wijze laten inspireren door de volgende generatie professionals? Meldt u zich dan aan voor:  Business Meets University: Creating Success in the North Datum op donderdag 16 november.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Creativiteit is nodig als je wilt vernieuwen en inspelen op ontwikkelingen. Met de laatste kennis en een frisse blik geven onze studenten ondernemers geregeld nieuwe inzichten; inzichten die leiden tot innovatie.

Nieuwe inzichten voor uw vraag
Stel, u hebt als ondernemer nieuwe ideeën nodig of u wilt sparren over nieuwe ideeën, maar u loopt vast in de gebaande paden. De organisatoren van deze middag helpen u graag verder. Zij nodigen u uit een business vraag of case in te dienen waar onze studenten en onderzoekers zich over buigen. Op 16 november gaan ze dan samen met u aan de slag op Zernike Campus bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Naast het bespreken van uw business case, kunt u een interactief programma bijwonen samen met andere ondernemers en professionals. De middag bestaat uit inspirerende presentaties, workshops, een paneldiscussie en een afsluitende netwerkborrel. Meer informatie vindt u op www.rug.nl/feb/mkb.

Organisator van het evenement is de faculteit economie en bedrijfskunde van de RUG.