economie

27 okt 2014, 15:03

Bos&Bos Catering genomineerd als beste party- en eventcateraar van Nederland

De vakjury Party- en Eventcatering heeft onlangs bekend gemaakt dat Bos&Bos Catering uit Groningen behoort tot de drie genomineerde bedrijven voor de Award “Beste Party- en Eventcateraar 2014”.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In het bericht staat dat Bos&Bos Catering in Noord Nederland een stevige all-round positie bekleedt. Het bedrijf is flexibel, gezond, creatief en vooruitstrevend. Behalve de gastvrijheid staat ook de middellange termijn visie centraal. Deze visie wordt constant bijgesteld. Het bedrijf heeft zorg voor gasten en medewerkers.

 

Renske Bos: “de mensen die voor ons werken zijn gemotiveerd, hebben kennis van zaken en hart voor het bedrijf en voor elkaar. Daar zijn wij als ondernemers dankbaar voor! Dat we zijn genomineerd en bij de beste drie bedrijven horen, is al een super mooie erkenning!”

 

Het vakblad Misset Catering, welke wordt uitgegeven door Reed Business Media, organiseert jaarlijks deze verkiezing. De Misset Catering Awards worden uitgereikt in diverse catering categorieën aan vakmensen en bedrijven met een voorbeeldfunctie. Deze Awards staan voor motiveren en stimuleren. Ze zetten aan tot het nog beter nadenken over nieuwe concepten, gastvrijheid en rendement. Ze leiden tot kwaliteitsverbetering.

 

Op 13 november 2014 zal in Utrecht bekend gemaakt worden  wie de uiteindelijke winnaars zijn van de Misset Catering Awards 2014.