economie

24 feb 2014, 07:07

Bootcamp Boekhouden voor Startende Ondernemers

Mankracht Groningen organiseert in samenwerking met Corrie Zijlstra de Bootcamp Boekhouden voor Startende Ondernemers. Tijdens deze middag leren de deelnemers  meer over de boekhoudkundige aspecten die bij het ondernemerschap horen.


 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Corrie Zijlstra heeft een achtergrond in bedrijfseconomie en meer dan 20 jaar praktijkervaring in administratieve werkzaamheden bij verschillende grote bedrijven.

 

Zij zegt hierover: “Helaas is het zo dat veel mensen worden overweldigd door het papierwerk waar ze voor staan en hun gebrek aan kennis over hoe ze hier mee kunnen omgaan. Het gebeurt te vaak dat gezonde levensvatbare bedrijven in de problemen komen omdat hun administratie niet in orde is, dit gebeurt soms zelfs als de boekhouding wordt uitbesteed aan een ‘professional’. Ik wil mensen laten zien hoe simpel boekhouden eigenlijk is, en hoe je vanaf slechts 1 uur werk  per week ten alle tijde kunt zien hoe je bedrijf ervoor staat, zodat het maken van belangrijke strategische beslissingen een fluitje van een cent is.”

 

Deze bootcamp vindt plaats op vrijdag 7 maart van 13:00 uur tot 17:00 uur op het MJD hoofdkantoor aan de Herman Colleniusstraat 18 in Groningen. Er is beperkt plaats in de zaal, dus graag van te voren aanmelden. Deelname is gratis.

 

Mankracht

 

Mankracht Groningen is de overkoepelende naam voor activiteiten voor mannen rond thema’s als ondernemen, sport, vrije tijd, opvoeden en werk. Mankracht Groningen richt zich op alle mannelijke inwoners van de stad, van jong tot oud, van alleenstaand tot vader. De ambassadeurs worden ondersteund door een consulent van de MJD. Achter de schermen werken de ambassadeurs van Mankracht en diverse maatschappelijke – en onderwijsorganisaties samen.

 

Voor meer informatie en/of opgave:

 

Stephan Kuipers
Ambassadeur Mankracht Groningen
info@mankrachtgroningen.nl
06-33666775