economie

18 mrt 2016, 10:10

Bioscoop in Euroborg verder als Kinepolis Groningen; morgen open tijdens OpenStad 050

Bioscoop in Euroborg verder als Kinepolis Groningen; morgen open tijdens OpenStad 050

Bioscoop Wolff Groningen in de Euroborg gaat vanaf deze week officieel verder als Kinepolis Groningen. Om het publiek kennis te laten maken met de vernieuwde bioscoop is er zaterdag een open dag waarbij een kijkje achter de schermen genomen kan worden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De afgelopen maanden is de bioscoop – met een capaciteit van 1900 stoelen de grootste in Noord-Nederland – volledig omgebouwd in de stijl van Kinepolis, de Belgische bioscoopketen die Wolff in 2014 al had overgenomen. Met het afronden van de werkzaamheden is de naamsverandering officieel een feit.

Tijdens de open dag, die duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur, is er elk uur een rondleiding achter de schermen met uitleg over bioscooptechniek.

Ook worden de gehele dag diverse FOX Sports documentaires van FC Groningen TV in een bioscoopzaal vertoond en zijn er activiteiten voor kinderen.

Met de open dag lift Kinepolis Groningen mee met het evenement OpenStad 050, een dag waarop diverse bedrijven de deuren openen voor publiek. Nagenoeg alle andere bedrijven in de Euroborg, waaronder FC Groningen, kunnen op deze dag ook bezocht worden.