economie

03 okt 2017, 10:10

Bijeenkomst voor ondernemers in DOT over Innovatie en Creativiteit

Bijeenkomst voor ondernemers in DOT over Innovatie en Creativiteit

In het DOT in Groningen is volgende week donderdag 12 oktober een  bijzondere bijeenkomst over het thema ‘creativiteit en innovatie in ondernemingen’ waar alle Groningse ondernemers welkom zijn. Iedereen kan zich nu al voor deze avond - met als motto: “Grip op Innovatie” -  opgeven. De avond die is georganiseerd door de VBZO Academy in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, is bestemd voor alle geinteresseerde ondernemers. Meer informatie via deze link.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemers die willen innoveren zijn van harte welkom tijdens een bijzondere bijeenkomst van de VBZO Academy. Op donderdag 12 oktober is er in het DOT een inspirerende sessie, zo vertelt Harry Marissen, voorzitter van de VBZO op bovenstaande video. Het aantal plaatsen is beperkt, dus geeft u snel op via deze link!

 

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer:

 

  • Wat is het nut van innoveren?
  • Hoe breng je bewust creativiteit in je organisatie?
  • Hoe bepaal je wat je moet innoveren binnen je bedrijf?

 

Op deze en andere vragen willen de organisatoren samen met de bezoekers een antwoord zoeken. Ze doen dit in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, Bureau Bries en Stef van der Ziel (ondernemer en eigenaar van de internationale streaming mediabedrijven Jet-Stream en StreamZilla).

Vbzo academy