economie

16 apr 2014, 07:07

Bijeenkomst: ‘Businesskansen in de energiesector’

Op donderdag 17 april organiseert Energy VentureLab de bijeenkomst Businesskansen in de energiesector. Bram Fetter van de Suiker Unie is gastspreker. De bijeenkomst gaat in op het ontwikkelen van nieuwe business in de energiesector en het succesvol vermarkten van producten en diensten in de biobased economy.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Energy VentureLab is specifiek opgezet om de potentie voor ondernemerschap in de energiebranche optimaal te benutten. Het business development programma biedt het beste van twee werelden: topmensen uit de internationale energiewereld gecombineerd met de bewezen succesformule van VentureLab International.

 

Ir. Bram Fetter (plantmanager Suiker Unie) vertelt hoe zij vanuit economische én maatschappelijke motieven gestart zijn met duurzaam business development. En met succes. Zo produceert de Suiker Unie nu groen gas uit reststromen van de suikerproductie. Deze ontwikkeling kan voor bedrijven als voorbeeld dienen om zelf reststromen om te zetten in biobased producten, en biedt kansen voor toeleveranciers en ondernemers in de hele keten.

 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor geïnteresseerde (startende) ondernemers en bedrijven.