economie

09 jan 2017, 10:10

Beta Business Days Groningen: groot recruitment evenement technische studenten RUG op 7 en 8 februari

Beta Business Days Groningen: groot recruitment evenement technische studenten RUG op 7 en 8 februari

Aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn ook veel studenten die een technische studie volgens en zich specialiseren zich in natuurkunde, wiskunde, IT, logistiek, biologie en chemie. Groningse bedrijven die nieuwe, jonge medewerkers zoeken die dergelijke beta-studies volgen kunnen de kans om zich te presenteren tijdens de zogenaamde Beta Business Days Groningen, op 7 en 8 februari, een recruitment-event.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Beta Business Days zijn het recruitment evenement van de faculteit wiskunde en natuurwetenschappen. De Beta Business Days willen de brug slaan tussen studenten van deze faculteit en bedrijven door middel van cases, presentaties, workshops en een bedrijvenmarkt.De studenten volgen een technische studie en specialiseren zich in natuurkunde, wiskunde, IT, logistiek, biologie en chemie. Jaarlijks schrijven 700 studenten zich in voor de Beta Business Days. De Beta Business Days wil regionale bedrijven de kans bieden om in contact te komen met deze studenten door middel van een speciaal aanbod voor op de bedrijvenmarkt in samenwerking met gemeente Groningen.

 

De markt neemt 7 en 8 februari plaats tussen 12:00 en 15:00 in de Springerfoyer in MartiniPlaza.

Presenteer uw bedrijf aan studenten!

 

Tijdens de markt heeft u als bedrijf een statafel waarop u  uw promotie middelen kunt plaatsen en het is mogelijk om een banner mee te nemen. Uw bedrijf zal op de site komen en het logo zal ook op flyers en posters verschijnen.

De organisatoren hopen u graag te zien op de bedrijvenmarkt tijdens de Beta Business Days.

 

Aanmelden kan tot 22 januari 2017 bij voldoende beschikbaarheid. Voor vragen en deelname graag contact opnemen met Eelco Tekelenburg,

 

 treasurer@betabusinessdays.nl 

 

(Foto, archief: Zernike Campus Groningen)

==================