economie

23 mrt 2018, 09:09

Ben jij young professional en wil je je netwerk verbreden en kennis delen?

Ben jij young professional en wil je je netwerk verbreden en kennis delen?

De Jongeren Commerciële Club Groningen (JCC) is op zoek naar jonge, enthousiaste en ambitieuze noorderlingen. De JCC organiseert op maandag 26 maart weer een informele kennismakingsborrel voor young professionals (tot 38 jaar) die hun netwerk willen verbreden en hun kennis willen delen. De borrel vindt deze keer plaats in de Audi-showroom van Century Autogroep aan de Bornholmstraat

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de borrel kun je kennis maken met de JCC en het verenigingsprogramma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interessante lezingen, innovatieve bedrijfsbezoeken, actieve sportactiviteiten, een groots gala, een rally en gezellige netwerkborrels. De komende maanden pakt de vereniging, die gelieerd is aan de Commercieele Club Groningen, extra uit vanwege de viering van het lustrum. Zo is er een groot lustrumfeest en gaat een deel van de leden begin april op reis naar Porto.

Onder de leden van de JCC zijn ondernemers, advocaten, communicatiemedewerkers, ICT'ers, accountmanagers en ga zo maar door. Allemaal zijn ze hoger opgeleid en werken of wonen in Groningen. De vereniging is een plek waar ze kunnen netwerken en waar de leden hun kennis delen. Via de JCC kom je daarnaast ook in contact met het bedrijfsleven en (semi)-overheden. 

Ben je tussen de 24 en 38 jaar, heb je een HBO- of universitaire opleiding afgerond en wil je kijken of de JCC bij jou past? Kijk hier voor meer informatie op de site van de JCC en meld je dan aan voor deze kennismakingsborrel via NLD@jcc-groningen.nl. De borrel begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).