economie

29 mrt 2016, 10:10

Belastingadvies-groningen.nl komt met korting van 50% op verzorgen belastingaangiftes

Belastingadvies-groningen.nl komt met korting van 50% op verzorgen belastingaangiftes

In Groningen is eind 2014 een nieuw belastingadvieskantoor van start gegaan dat zich met name richt op dienstverlening en advies aan particulieren en ZZP’ers. Eigenaar en initiatiefnemer Nick van der Wolde is samen met zijn zakenpartner - Frouwke Jager -  gespecialiseerd in belastingadvies en hulp bij aangiftes voor deze doelgroep.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Particulieren kunnen bij hen terecht voor de aangifte inkomstenbelasting , wat vaak in maart en april geregeld moet worden. Maar vaak zijn er ook mensen met vragen over toeslagen of over kwesties waar ze later in het jaar tegenaan lopen, of wanneer ze een probleem hebben met de belastingdienst. ‘Onze belastingadviseurs helpen dan graag mee om de situatie zo snel en goed mogelijk op te lossen voor de klant’, vertelt Nick van der Wolde, van het aan de Boerhaavelaan 43 in Groningen gevestigde bedrijf.

 

“Niets geeft ons een beter gevoel dan iemand die met een moeilijk probleem zit binnen te zien komen en na afloop van ons gesprek met een glimlach weer weg te zien lopen, omdat ze weten dat het goed zit - daar doe je het uiteindelijk voor!”, aldus een gedreven Nick van der Wolde.

 

Scherp tarief en korting

 

Niet geheel onbelangrijk is dat  belastingadvies-groningen.nl een zeer scherp tarief vraagt per belastingaangifte: slechts €40 per persoon (+€10 voor een partner). “En daar geven we dit jaar ook nog een behoorlijke korting van 50% op. Iedereen kan dus zijn aangifte door een van onze belastingadviseurs laten invullen voor  €20, en slechts €25 als u samen met uw partner langs wilt komen.”

 

“Ondernemers komen vaker in het jaar bij ons, en wij zijn gediplomeerd boekhouder voor alle ZZP’ers. Wij kunnen inspelen op alle wensen van de ZZP’er. Als ze graag willen dat wij uitsluitend ondersteunen met de jaarrekening en het verzorgen van de aangifte voor de ondernemer, dan is dat net zo goed mogelijk bij ons, als dat wij de gehele boekhouding en administratie voor hen verzorgen.”