economie

12 apr 2017, 10:10

Bedrijvenvereniging West op zoek naar dé ondernemer van Hoogkerk

Bedrijvenvereniging West op zoek naar dé ondernemer van Hoogkerk

Bedrijvenvereniging WEST organiseert samen met de SuikerUnie, De Westerkrant & Pixelsz Online vormgeving ook dit jaar de Ondernemersprijs Hoogkerk. Winkeliers en andere ondernemers kunnen zich nu al inschrijven voor deze wedstrijd, waarvan de uitslag bekend wordt gemaakt op 9 juni. Voor meer info en inschrijving, klik hier.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na het succes van vorig jaar worden er met een iets gewijzigde formule de komende periode deelnemers geworven. Anders dan andere jaren is een 1e ronde.

Deze is nu opgedeeld in twee categorieën, namelijk de ‘Winkels’ en de ‘Overige Ondernemers’. Ondernemers met de meeste stemmen uit beide categorieën winnen dan ook een publieksprijs.

De tien ondernemers met de meeste stemmen gaan door naar de 2e ronde. Hierin zal, net als vorig jaar, de grote winnaar bepaald worden aan de hand van vier onderdelen: online zichtbaarheid, offline zichtbaarheid, een mystery guest en het aantal (gewogen) stemmen.

Op vrijdag 9 juni is de prijsuitreiking, aansluitend op de jaarmarkt die georganiseerd wordt door Kwaliteit uit Hoogkerk.

Kosten en informatie

Deelname aan de prijs kost €50,-. Voor meer info en inschrijving, klik hier.

Foto: winnaars 2016