economie

18 apr 2018, 09:09

Bedrijfsunits op Westpoort voor mkb-ers nu in de verkoop

Bedrijfsunits op Westpoort voor mkb-ers nu in de verkoop

Een eigen bedrijfsunit kopen in Groningen voor prijzen vanaf 115.000 euro? Dat is nu mogelijk op het bedrijventerrein Westpoort. Op dit bedrijventerrein - vijf minuten rijden vanaf Groningen - komen tien bijzondere en kwalitatief hoogwaardige bedrijfsunits in de verkoop die voor mkb-ondernemers zeer betaalbaar zijn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met de ontwikkeling van tien bedrijfsunits van ca. 150m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping is Westpoort nu ook toegankelijk voor de mkb-ondernemer. Voorheen had "Westpoort" - het goed bereikbare bedrijventerrein aan de westkant van de stad Groningen - het imago alleen een vestigingslocatie te zijn voor grote transport- en logistiek gerelateerde bedrijven.

Multi Building BV heeft nu het initiatief genomen om tien bedrijfsunits van ca. 150m2 te ontwikkelen op een prominente plek op ‘Westpoort’.  Ze hebben het mogelijk gemaakt voor € 115.000,- v.o.n. excl. BTW een unit aan te bieden.

"Dit is zeer concurrerend ten opzicht van het huidige aanbod. Als dit aanbod er al is, want ondanks de lage rente en de wil van ondernemers om te kopen is het aanbod minimaal."

De units op "Westpoort" zijn zichtbaar vanaf de A7 en binnen vijf minuten ben je in de Stad.

"Westpoort" ontpopt zich de komende jaren als het vooraanstaande bedrijventerrein van Groningen. Daarbij komt dat de oostelijke kant van de stad door de aanpak van de zuidelijke ringweg minder goed bereikbaar is. Ondernemers die kopen houden daar ook rekening mee en zitten op dit bedrijventerrein wat betreft bereikbaarheid, uitstraling en eigen identiteit van de onderneming  toekomstbestendig.