economie

17 mrt 2012, 10:10

Alles over Horeca Groningen tijdens Meeting Plein op het Bierfestival in de Martinikerk

Komende vrijdag 13 en zaterdag 14 april wordt de Martinikerk in Groningen omgetoverd tot een waar bier paradijs. Verschillende eetcafés, restaurants en kroegen zullen zich verzamelen op het koor in de Martinikerk. Het is een bijzondere gelegenheid voor de bezoeker om kennis te maken met het veelzijdige aanbod dat de horeca in Groningen biedt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het nu al zo bekende Horeca Groningen Meeting Plein is onderdeel van het Bierfestival Groningen dat plaatsvindt in de Martinikerk op vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Met strak ingerichte bars, heerlijke hapjes en drankjes staat het Meeting Plein volledig in het teken van de Groninger Horeca.


Proeven en ontmoeten

De bezoeker van het Horeca Groningen Meeting Plein kan kennis maken met de Indische maaltijd van Eetcafé de Javaan, kalfsvlees gestoofd in Swinkels bier van cafe restaurant Decadent, een lekker koud biertje drinken aan de bar van de Drie Gezusters of één van de andere Groningse cafés of restaurants ontdekken.

Op het grote social media scherm van Getavoice is het voor de bezoekers mogelijk hun mening te geven over het eten en het bier. Dit kan via twitter #HGMP12 of een prikbordbericht achterlaten op de facebookpagina van Horecagroningen.nl.

Het Meeting Plein is een initiatief van de succesvolle horeca portaal Horecagroningen.nl, dé verzamelsite met alle informatie over de Groninger Horeca.