economie

13 mei 2014, 09:09

Alles over financieringsmogelijkheden tijdens Noordelijke financieringsdag van NOM met Jan Kees de Jager

De vroegere minister van financiën Jan Kees de Jager is een van de sprekers tijdens de Noordelijke financieringsdag 2014 op 21 mei. Dat is een dag waar bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe zich kunnen laten informeren over alle mogelijke vormen van financiering . De dag wordt georganiseerd door NOM en Flinc in het World TradeCenter in Leeuwarden. Vooraanmelding is nu al mogelijk.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemers hebben niet altijd een volledig beeld van de beschikbare en geschikte financieringsvormen. Dat is ook niet zo vreemd, het aanbod is behoorlijk groot, maar waar moet je nu zijn? Om dit goed in beeld te brengen organiseren Flinc en de NOM op 21 mei aanstaande de Noordelijke financieringsdag 2014. Alle vormen van financiering komen aan bod en u wordt geïnformeerd door niemand minder dan…

 

Jan Kees de Jager en Floris van Alkemade

 

Voormalig Minister en Staatssecretaris van Financiën, Jan Kees de Jager, zal op interactieve wijze zijn visie geven op het huidige en toekomstige financieringsklimaat voor ondernemers. Daarnaast zal Floris van Alkemade als ervaren informal investor en Business Angel de aanwezigen meenemen in de wereld van het verwerven van (risicodragend) kapitaal. Floris van Alkemade heeft in de afgelopen jaren in meer dan dertig innovatieve ICT bedrijven geïnvesteerd in Europa en Silicon Valley.

 

Workshops In het tweede gedeelte van de bijeenkomst wordt een serie workshops aangeboden waar de verschillende financieringsbronnen zich presenteren. Zo kunnen ondernemers kennis maken met onder andere de nieuwe fondsen vanuit de noordelijke provincies, maar ook informal investment, crowdfunding, participatiemaatschappijen, kredietunies, microfinanciering en de diverse overheidsregelingen. Tot slot wordt een informatiemarkt georganiseerd waarin de aanwezige organisaties zichzelf en hun mogelijkheden presenteren.

 

Kortom Herkent u het gevoel van ‘door de bomen het bos niet meer zien in financieringsland’? Kom dan 21 mei naar het WTC in Leeuwarden. Deelname is gratis. Het aantal plekken is echter gelimiteerd. Meld u daarom snel aan. U kunt zich aanmelden via de website van Flinc. :

 

 

 http://www.f-linc.nl/blok/29

 

Vragen of meer informatie?  Neem dan contact op met Karel Bolt via bolt@flinc.nl