economie

12 sep 2016, 10:10

Alles over de nieuwste digitale trends tijdens Dutch-E event, komende vrijdag 16 september

Alles over de nieuwste digitale trends tijdens Dutch-E event, komende vrijdag 16 september

Groningse bedrijven en organisaties die in korte tijd bijgepraat willen worden over de nieuwste digitale ontwikkelingen, kunnen zich nog opgeven voor het zogenaamde Dutch-E event. Tijdens dit Dutch-E event kan men alles leren over uiteenlopende ontwikkelingen als online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media of 3D-printing. Tot de top-sprekers behoren Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland (foto).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dutch-e wordt komende vrijdag gehouden in de Nieuwe Kolk in Assen, van ’s morgens tien tot ’s middags vijf uur. Opgave voor het event is nog steeds mogelijk via deze website.

 

Workshops

 

Tijdens Dutch-E zal aan de bezoekers de mogelijkheid worden geboden om deel te nemen aan workshops rondom digitale ontwikkelingen. Bent u futureproof? Hoe versnelt u in de nieuwe digitale wereld? Hoe doen anderen dit succesvol? Dit met als doel om u als bezoeker te laten groeien, kansen te pakken en verder te verdiepen in alle digitale ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

 

Speeddates

 

Tijdens Dutch-E kunnen de deelnemers een speeddate aanvragen met een aansprekende gast die toonaangevend succes heeft met een digitale ontwikkeling. De speeddate vindt plaats in een groep met maximaal 8 personen.Inspiratieplein


Tijdens Dutch-E kunt u als bezoeker rondlopen op een groot inspiratieplein waar diverse demonstraties worden gegeven en waar de bezoekers zelf de digitale revolutie kunnen ervaren.

 

Dutch-E staat open voor alle bedrijven en organisaties in Noord Nederland die interesse hebben om zich te verdiepen in digitale trends en ontwikkelingen.

 

Bestellen van  kaarten kan via de website.