economie

21 aug 2015, 12:12

Alders Makelaars opent kantoor in Groningen

Alders Makelaars opent kantoor in Groningen

Het grootste makelaarskantoor van Noord-Nederland, Alders Makelaars, spreidt haar vleugels uit. Het NVM-kantoor heeft deze week een derde vestiging geopend. Na in Veendam en Hoogezand een positie als marktleider te hebben veroverd, heeft Alders Makelaars intrek genomen in een eigentijds kantoorpand aan Het Hout 65 in Goningen tegenover het Sontplein. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Uitdaging 


Directeur Rik Venhuizen, van Alders Groningen, ziet een grote uitdaging in het runnen van de nieuwe vestiging. "De huizenmarkt in Groningen is volop in beweging en ik ben ervan overtuigd dat onze unieke aanpak hier prima past. We hanteren een werkwijze die bij uitstek gedijt in een dynamische woningmarkt. Als geen ander hebben we de wensen van woningzoekers in beeld en daardoor komt er vrijwel altijd een 'match' tussen verkoper en koper tot stand". Makelaar Rik Venhuizen woont zelf al jarenlang in de Stad en is dan ook zeer bekend met de Groninger huizenmarkt. Flexibel 


Alders hecht veel waarde aan flexibiliteit. Iedereen kan ook op zaterdag bij Alders Makelaars terecht voor bezichtigingen en speelt hiermee in op de wensen van de klant.