economie

03 feb 2014, 10:10

AgroBouw Noord BV uit Bedum wijzigt naam in Kenders Bouw

Vanaf 1 februari 2014 gaat AgroBouw Noord BV uit Bedum verder onder de nieuwe naam Kenders Bouw BV. Naast deze naamswijziging is er ook een nieuw logo en een geheel nieuwe huisstijl voor Kenders Bouw gerealiseerd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Klanten en leveranciers weten al jaren dat AgroBouw Noord naast agrarische bouw meer bouwspecialisaties en ervaring in huis heeft. Zij weten dat het bouwbedrijf ook succesvol is in nieuw- en verbouw , maar ook in renovatie of restauratie van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Veel mensen, waaronder mogelijk ook potentiële klantrelaties, weten dit echter niet.

 

Directeur Sjoerd Kuiper: “AgroBouw Noord wordt in de bouwsector en door potentiële relaties, logischerwijs voornamelijk geassocieerd met onze agrarische expertise. Dat is enerzijds een groot compliment, anderzijds een beperking. Wij doen immers al jaren veel meer dan agrarisch gerelateerde projecten. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze bedrijfsnaam en de huisstijl te veranderen in Kenders Bouw.”

 

Naast deze nieuwe naam en het nieuwe ‘jasje’ verandert er niets. Kenders Bouw blijft gevestigd aan de Industrieweg 37 in Bedum en blijft zich met hetzelfde team van doorgewinterde vaklieden enthousiast inzetten voor al haar relaties.