economie

19 mrt 2013, 21:09

28 maart: Healthy Ageing Business Borrel Groningen

In Het Paleis aan het Boterdiep 111 in Groningen is donderdag 28 maart een bijzondere Healthy Ageing Business Borrel. De bijeenkomst, die om 16.30 uur begint, is dé netwerkborrel voor partijen op het gebied van Healthy Ageing uit Groningen en omstreken. Steeds meer bedrijven, kennisinstellingen en overheden weten elkaar hier te vinden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de borrel gaat er gepitcht worden door de winnaars van de FIRST® LEGO® League (FLL®) dat 2 februari jl. plaats vond in de MartiniPlaza te Groningen.
FLL® werd georganiseerd door de Stichting Techniek Promotie in samenwerking met de Healthy Ageing Campus Netherlands en het HANNN. Er deden 43 teams mee, in totaal zo’n 400 kinderen. De teams presenteerden innovatieve oplossingen voor obstakels die ouderen ondervinden. Daarnaast streden ze tegen elkaar met zelfgebouwde LEGO®-robots die zelfstandig allerlei taken moesten uitvoeren.


RobotGNR8N is als winnaar uit de bus gekomen. Zij bedachten muzikale speeltoestellen voor bejaarden. Tijdens de borrel vertellen zij hoe ze op het idee gekomen zijn en wordt er een demo gegeven.


De organisatie is op zoek naar nieuwe, interessante en innoverende ideeën / projecten . Heeft u een project / idee dat u aan het netwerk wilt presenteren / pitchen, laat het  dan weten via: info@hannn.eu
 

www.hannn.eu