wonen

08 jan 2018, 14:02

Nieuw uitzicht op Stad vanaf Groninger Forum

Nieuw uitzicht op Stad vanaf Groninger Forum

Nu nog gloednieuw, maar over een jaar een vertrouwd beeld voor alle bezoekers: uitzicht op Groningen vanaf het Groninger Form. De foto op Instagram van Groninger Forum staat in de digitale nieuwsbrief Groningenvernieuwt,nl, een nieuwsbrief gewijd aan de bouw van het Forum, de Nieuwe Markt en Merckt.

De werkzaamheden voor Merckt zijn nu officiele van start gegaan en eannemer BAM stort de komende week de vloer op de negende verdieping van de westelijke betonkern (Grote Marktzijde) van het Groninger Forum.

Rondleidingen
Het informatiecentrum Groningen Vernieuwt organiseert elke twee weken op de donderdag een rondleiding rondom de bouwplaats Grote Markt oostzijde/ Groninger Forum.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@groningenvernieuwt.nl en daarbij aan te geven op welke datum u langs wilt komen en met hoeveel personen. U wordt dan om 15.00 uur verwacht in het Informatiecentrum op de Grote Markt. De rondleiding start binnen en loopt vervolgens via de buitenkant van de hekken rondom het bouwterrein. De rondleiding duurt tot ongeveer 16.00 uur.

De komende maanden staan rondleidingen gepland op: 18 januari, 1 februari en 15 februari.