wonen

13 mei 2019, 12:12

Stadjer Menno Oomkens loopt marathon van New York voor Beatrix Kinderziekenhuis Groningen

Stadjer Menno Oomkens loopt marathon van New York voor Beatrix Kinderziekenhuis Groningen

Zondag 3 november loopt Stadjer Menno Oomkens de marathon van New York. Hij heeft de loop verbonden aan Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis waarvoor hij de komende maanden zoveel mogelijk fondsen werft. Inmiddels heeft hij naast vele donaties ter ondersteuning mooie namen aan zich weten te binden waaronder het Noorderpoort en Imagine Run.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Work-out Martini Fitness voor het goede doel

 

Op zaterdag 25 mei wordt door Martini Fitness een speciale work-out georganiseerd waarbij iedereen van harte uitgenodigd is om deel te nemen. Onder de deskundige begeleiding van Gert Tholen en zijn team is iedereen van harte uitgenodigd om mee te trainen tijdens deze hele bijzondere HITT & RUN-training. Deelname bedraagt minimaal € 25 per persoon en al het geld gaat rechtstreeks naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Voor de bijdrage ontvangt men naast de training ook een lunch en doe je mee aan de verloting! Aanmelding vindt plaats via Martini Fitness (info@martinifitness.nl).

 

Alle gegevens op een rijtje

 

Wat: HIIT & RUN powered by Martini Fitness

Waar: Martini Fitness, Stettinweg 22 9723 HD Groningen

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019, 12:00 uur met na de training de verloting en lunch!

 

Over het Beatrix Kinderziekenhuis

 

Kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis verblijven, krijgen daar intensieve specialistische zorg. Patientjes zijn afkomstig uit het gehele land en brengen er vaak langere tijd door. Het is daarom zaak dat het verblijf voor de kids en hun familie zo aangenaam mogelijk is. Tijdens een bezoek aan het kinderziekenhuis zag Oomkens met eigen ogen wat voor geweldige initiatieven worden ondersteund door Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Het is daarom dat zijn marathon met volle overtuiging verbind aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en op die manier een steentje kan bijdragen om het ziekenhuis een beetje meer als thuis te laten voelen.

 

Voor meer informatie & donates: www.runmenno.run