wonen

31 okt 2019, 09:09

Proef zaterdag de herfstsfeer van het Noorderplantsoen tijdens de Plantsoenloop Groningen

Proef zaterdag de herfstsfeer van het Noorderplantsoen tijdens de Plantsoenloop Groningen

Zaterdag 2 november komt steeds dichterbij en dus gaat de 62e editie van de Plantsoenloop Groningen bijna van start. Inschrijven voor deze oudste en meest sfeervolle loop van Groningen is nog mogelijk! Er zijn afstanden van kort tot langer, voor beginners en toppers, voor jong en oud: een echte familieloop!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De oudste en gezelligste loop van het Noorden start op de Oranjesingel en voert jong en oud door het prachtige en heuvelachtige Noorderplantsoen naar de finish. Onderweg genieten de lopers van de herfstsfeer in het Noorderplantsoen en de gezelligheid aan de kant.

 

Mascotterun

 

Nieuw dit jaar is de mascotterun, waarbij mascottes elkaar uitdagen op de 200 meter. Welke mascotte kom jij aanmoedigen? Om 12:00 starten Timey, Thunder, Groby en De Ster en gaan ze met elkaar de strijd aan om de felbegeerde beker. Voorafgaand aan en na afloop van de mascotterun staan de mascottes klaar om de kinderen aan te moedigen en high fives uit te delen.

 

Met afstanden van 1 km, 2 km, 4 km of 8 km is de Plantsoenloop Groningen een hardloopevenement voor lopers van alle leeftijden. De jongste sportievelingen kunnen deelnemen aan de Kidsruns terwijl ze aangemoedigd worden door hun favoriete mascotte. Sportievelingen vanaf 15 jaar kunnen deelnemen aan 4 km en 8 km RunX Recreantenlopen. Ook aan de fanatieke lopers is gedacht: deze kunnen deelnemen aan de 4 km of 8 km Wedstrijdloop.

 

Inschrijven


Zien wij jou zaterdag 2 november aan de start? Grijp deze laatste kans en schrijf je nog snel in.