uitgaan

22 mei 2019, 04:04

Laatste kans Early Bird-kaarten Noorderzon

Laatste kans Early Bird-kaarten Noorderzon

De Early Bird-kaartverkoop voor de eerste voorstellingen uit het internationale hoofdprogramma van Noorderzon sluit vanavond om 23:59 uur. Tot deze eerste selectie behoren onder meer absurd poppentheater in de ruimte, twee wereldberoemde choreografen en de terugkomst van een onverschrokken circusgroep. De Early Bird kaarten voor de première van de betoverende filmhommage aan het wad door Noordpool Orkest en Ruben Smit: WADlive zijn al uitverkocht. Goed nieuws voor de bezoeker die daar nog graag heen wil: op 15 juni komt de laatste 25% van de beschikbare kaarten vrij. Early Bird kaarten zijn alleen verkrijgbaar via noorderzon.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kaartverkoopmomenten 
De online kaartverkoop voor Noorderzon verloopt stapsgewijs. Voor vroege vogels is nog t/m woensdag 22 mei 23:59 uur een selectie van voorstellingen tijdelijk verkrijgbaar via noorderzon.nl. Maximaal 75% van de beschikbare kaarten per voorstelling wordt dan verkocht. 15 juni (hoofdprogramma) en 15 juli (complete programma) zijn de volgende online kaartverkoopmomenten. Op 1 augustus opent het Ticket- en Infocentrum in het VRIJDAG Theater, voor iedereen die liever even live contact wil.

Over Noorderzon
Noorderzon is de zeldzame en ietwat curieuze combinatie van een internationaal podiumkunstenfestival op het scherpst van de snede en een groot zomerfeest voor zo’n 150.000 bezoekers. Het kloppende hart van het festival is het idyllische Noorderplantsoen, waar gedurende elf dagen een groot, vrij toegankelijk festivaldorp verrijst waar theater, dans, muziek, literatuur en beeldende kunst hand in hand gaan met eten, drinken en ontmoetingen. Voorstellingen vinden plaats in tenten en op buitenpodia in het Noorderplantsoen en op vele locaties en partnerpodia in de binnenstad van Groningen (Noorderzon DownTown). Van donderdag 15 t/m zondag 25 augustus 2019 vindt de 29e editie van het festival plaats.

Alle info: www.noorderzon.nl