nieuws

02 sep 2016, 11:11

Zienemaan & Sterren; komend weekend bioscoop onder de sterrenhemel (WIN 2 KAARTEN!!!)

Genieten van een fantastische film en dat onder de blote sterrenhemel? Ziedaar in een notendop het recept van het onvolprezen Zienemaan & Sterren, de meest bijzondere openluchtbioscoop van het Noorden. Komende dagen, van 2 tot en met 4 september, wordt het witte doek uitgerold op het voormalige Suikerunie-terrein aan de rand van de stad. Voor de jongste filmliefhebbers is er Zienemini.

En wij mogen twee kaarten weggeven! Maar dan moet je wel voor drie uur vanmiddag reageren!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zienemaan & Sterren is meer dan alleen een openluchtbioscoop. Bezoekers worden getrakteerd op prachtige voorfilmpjes en wat is een filmpje kijken zonder lekkere hapjes en drankjes?

De aftrap vindt vrijdag plaats met de film Green Room. Zaterdag wordt de documentaire B-Movie – Lust and Sound in West-Berlin getoond en zondag verschijnt Me and Earl and the Dying Girl op het witte doek.

Voor de allerjongste filmliefhebbertjes is er Zienemini. In de Wolkenfabriek, ook op het Suikerunie-terrein, worden in hetzelfde weekend  twee bijzondere kinderfilms vertoond: Knoester & Berkelientje en Ernest & Celestine. Kijk voor het volledige programma en tickets op www.zienemaan.nl.

De GIC mag twee kaarten weggeven voor de voorstelling van zaterdag. Check snel onze Facebook-pagina (KLIK!) en tag in het bericht met wie jij naar de voorstelling wil. Doe dat wel voor 15:00 uur vanmiddag, want daarna wordt een winnaar van twee kaarten getrokken. Heb je nou geen Facebook, mail ons dan even op info@gic.nl!