nieuws

30 aug 2016, 11:11

Win gratis tickets op onze Facebook-pagina voor Zienemaan & Sterren: bioscoop onder de sterrenhemel

Win gratis tickets op onze Facebook-pagina voor Zienemaan & Sterren: bioscoop onder de sterrenhemel

Win kaarten voor de meest bijzondere openluchtbioscoop van het Noorden! Genieten van een fantastische film en dat onder de blote sterrenhemel? Ziedaar in een notendop het recept van het onvolprezen Zienemaan & Sterren. Op 2,3 en 4 september wordt het witte doek uitgerold op het voormalige Suikerunie-terrein aan de rand van de stad.

Wil jij dit eens meebeleven? Ga dan snel naar de Facebook-pagina van de GIC, want daar kun je gratis kaarten winnen voor de voorstelling op zaterdag!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zienemaan & Sterren is meer dan alleen een openluchtbioscoop. Bezoekers worden getrakteerd op prachtige voorfilmpjes en wat is een filmpje kijken zonder lekkere hapjes en drankjes?

De aftrap vindt vrijdag plaats met de film Green Room. Zaterdag wordt de documentaire B-Movie – Lust and Sound in West-Berlin getoond en zondag verschijnt Me and Earl and the Dying Girl op het witte doek.

Voor de allerjongste filmliefhebbertjes is er Zienemini. In de Wolkenfabriek, ook op het Suikerunie-terrein, worden in hetzelfde weekend  twee bijzondere kinderfilms vertoond: Knoester & Berkelientje en Ernest & Celestine.

Kijk voor het volledige programma en tickets op www.zienemaan.nl.