nieuws

04 okt 2016, 10:10

Win twee kaarten voor première van NNT-voorstelling 'All Inclusive'

De GIC mag twee kaarten weggeven voor de première van de NNT-voorstelling 'All Inclusive' op zondagmiddag 9 oktober in de Stadsschouwburg in Groningen. All Inclusive is de afscheidsvoorstelling van regisseuse Ola Mafalaani, die met een groot deel van het artistieke team afscheid neemt van het Noord Nederlands Toneel.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De absurde comedy All Inclusive neemt je mee de kroeg in, waar de Stamgasten rondjes eigen gelijk halen, eigen pijn ventileren en absurde redeneringen volgen om de wereld te begrijpen. Een gemeenschap van gelijkgestemden die voor één avond de oplossing vinden, die de dag daarop vergeten is. Een dement universum waaruit we pas verlost raken door de komst van de Nieuwe Gasten.

Ola Mafaalani: “All Inclusive is als een mysterieuze gesloten deur die je redding lijkt, een nieuw begin waar je met huivering voor staat, wonderbaarlijkheden tintelen. Alleen je weet niet of het een ingang is of een uitgang is. Ken je dat gevoel?”

Afscheid van Groningen

Samen met Ola Mafaalani en Ko van den Bosch neemt (bijna) het hele artistieke team afscheid van het NNT én Groningen: Malou Gorter, Peter Vandemeulebroecke, Jochem Stavenuiter, André Joosten, Eef van Breen, Johanna Trudzinski en Dirkje Houtman. Bram van der Heijden blijft ook na januari 2017, wanneer Guy Weizman het artistieke stokje overneemt van Ola Mafaalani, verbonden aan het NNT.

Hoe win ik die twee kaarten?

Wil jij twee kaarten winnen voor de première op 9 oktober (aanvang voorstelling 16:00 uur)? Stuur dan voor woensdag 17:00 uur een mailtje naar info@gic.nl met als onderwerp ‘Winactie NNT’. Er loopt ook een actie via Facebook. Door daar mee te doen, maar je dubbel kans!