nieuws

09 okt 2017, 10:10

Win 2 kaarten voor het uitverkochte concert van Douwe Bob

Win 2 kaarten voor het uitverkochte concert van Douwe Bob

Wil jij alsnog naar het uitverkochte concert van Douwe Bob, komende vrijdag in de Stadsschouwburg? Lees dan snel verder hoe je een cd én twee kaarten kunt winnen voor dit intieme concert van de zanger die de laatste jaren zaal na zaal en festival na festival helemaal plat speelt. De GIC mag namelijk twee tickets weggeven aan onze trouwe lezers!

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Douwe Bob bracht in vier jaar tijd drie albums uit, won tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs, speelde Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit en vertegenwoordigde Nederland op het Songfestival. Je kunt dus wel zeggen dat Douwe Bob dé artiest van het moment is, en zijn hoogtepunten elkaar in een bizar hoog tempo opvolgen. Dan is het toch een keer tijd voor gas terug. Ofwel: ‘Slow Down’.

Heartstrings
Daarom besloot Douwe dat hij een romantisch programma wil brengen met een strijkorkest én vijfkoppige band. Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober komt hij naar de Stadsschouwburg Groningen voor zijn ‘Heartstrings’ tour en zal hij in de intieme setting van de schouwburg optreden. Gegarandeerd een bijzondere avond, die dus is uitverkocht maar waar je als GIC-lezer dus nog wel bij kan zijn.

Georkestreerde pop
“Ik wil op het podium mijn hart laten spreken en het publiek daarmee in het hart raken”, zegt Douwe Bob zelf. “Ik jaag mijn dromen achterna, wil risico’s nemen. Dat ik deze tour een prachtig strijkorkest mee kan nemen naar al die prachtige zalen is een droom die uitkomt. Ik ben verliefd op de georkestreerde pop van de jaren ’60 en ’70. Dusty Springfield, Glen Campbell, Harry Nilsson, dat zijn mijn helden. Geïnspireerd door de songs uit die tijd ga ik in Heartstrings op zoek naar de kern van mijn eigen liedjes.”

Hoe kun je kaarten winnen?
Lees jij elke dag onze Luncheditie met een overzicht van het laatste nieuws? Dan maak je kans op deze twee kaarten en een cd van Douwe Bob. Bel je al abonnee? Stuur een mailtje naar info@gic.nl onder vermelding van ‘Winactie Douwe Bob’ of like dit bericht op Facebook.

Nog geen Luncheditie?
Ben je nog geen abonnee van de Luncheditie dan moet je mailen of liken en jezelf via deze link nog even abonneren op de Luncheditie. Elke dag rond lunchtijd krijg je dan een gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland.

De winnaar gaat komende vrijdag om 20:15 uur naar het uitverkochte concert van Douwe Bob in de Stadsschouwburg. Ook krijg je nog een cd van de populaire zanger.