nieuws

27 feb 2016, 11:11

Vrouw komt om bij ongeval Winschoterweg

Vrouw komt om bij ongeval Winschoterweg

Een 48-jarige Groningse is vrijdagavond om het leven gekomen toen de auto waarin ze zat in een sloot terechtkwam. De politie verdenkt de bestuurder van de auto van rijden onder invloed.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vrouw zat in de auto bij een 48-jarige man uit Haren. Deze verloor op de Winschoterweg, ter hoogte van het afvalverwerkingsstation, de macht over het stuur, waardoor de auto van de weg raakte en in een sloot belandde.

De vrouw werd door de hulpdiensten overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed daar alsnog aan haar verwondingen. En 26-jarige inzittende uit Sappemeer werd ook gewond opgenomen in het ziekenhuis.

Ook de bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht maar met zijn verwondingen bleek het mee te vallen. De politie vermoedt dat de 48-jarige Harenaar met alcohol op achter het stuur zat. Even voor het ongeval schampte hij al een auto die vanaf de Bornholmstraat de Winschoterweg op draaide.

In het ziekenhuis werd daarom een bloedproef bij de man afgenomen. Na te zijn behandeld aan zijn lichte verwondingen is de bestuurder aangehouden en in de cel gezet voor verder onderzoek.