nieuws

01 sep 2016, 10:10

Hoezo zomer? Pepernotenfabriek opent de deuren

Hoezo zomer? Pepernotenfabriek opent de deuren

De mussen vallen nog net niet van het dak en toch opent vandaag de Pepernotenfabriek in de Folkingestraat weer de deuren. En dat is goed nieuws voor de liefhebbers van deze typische decemberlekkernij: in de winkel kun je terecht voor tientallen soorten en smaken pepernoten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De pepernotenwinkel heeft dezelfde plek als vorig jaar. In de pepernotenwinkel zijn niet alleen de ambachtelijke smaken en varianten te vinden, maar liggen ook pepernoten met smaken als framboos, stroop, tiramisu en truffel-kaneel. Met glutenvrije-, biologische- en speltpepernoten speelt de winkel in op de stijgende vraag naar natuurlijke producten. Ook zijn er klassieke pepernoten te koop met de smaken kaneel, gember, peper en steranijs. Het pepernotenassortiment wordt aangevuld met taai-taai en speculaaskoekjes. I

De pop-up store opende vorig jaar voor het eerst de deuren in de Folkingestraat. Half december ging de winkel dicht om vandaag dus weer open te gaan. 

De Pepernotenfabriek is een concept van de bekende pepernotenmaker Van Delft Biscuit. Zij verkopen al 100 jaar pepernoten en hebben dit jaar besloten in meerdere Nederlandse steden speciale pepernotenwinkels te openen.