nieuws

25 okt 2016, 15:03

Volgende week zaterdag 5 november Plantsoenloop: rennen in schitterende herfstsfeer

Volgende week zaterdag 5 november Plantsoenloop: rennen in schitterende herfstsfeer

Volgende week zaterdag, 5 november, gaat voor de 59e keer de Plantsoenloop van start, de oudste loop, en mooiste natuur-cross van Groningen. Voor iedereen die nog even wil afkicken van de 4Mijl van Groningen is dit een heerlijke uitdaging. Volgens sommigen is de Plantsoenloop namelijk nog mooier dan de 4Mijl, vanwege de herfstsfeer en de schitterend gekleurde bladeren in het mooiste park van Groningen: het Noorderplantsoen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Plantsoenloop heeft op zaterdag 5 november een nieuwe startlocatie! Alle afstanden starten op de Oranjesingel en finishen op de Nassaulaan. De wedstrijd is ook zeer aantrekkelijk als familieloop: vaders en moeders, opa’s en oma’s, iedereen kan meedoen. Dit jaar kunnen ook de allerkleinsten weer deelnemen.

Iedereen kan een afstand kiezen die hem of haar het beste past: de kidsrun van 1 kilometer, de scholierenloop ( 2 of 4 kilometer), of de wedstrijd- en recreantenloop waarbij de deelnemers kunnen kiezen tussen een afstand van 4 of 8 kilometer. Ook scholen en verenigingen kunnen meedoen.

Voor meer informatie en voorinschrijving: klik hier  http://plantsoenloop.nl/

 

Aftermovie Plantsoenloop 2015