nieuws

06 apr 2017, 11:11

Verkoop appartementen Merckt gestart; wonen aan de Grote Markt

Verkoop appartementen Merckt gestart; wonen aan de Grote Markt

Afgelopen vrijdag is de verkoop van het nieuwbouwproject Merckt van start gegaan. Merckt biedt ruimte aan 18 geweldige appartementen met een hoog afwerkingsniveau en fijne buitenruimtes op een zeer unieke locatie aan de Grote Markt. Met recht magnifiek wonen, in het hart van de stad. Geïnteresseerden kunnen zich tot 13 april 17.00 uur inschrijven op dit prachtige project.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Merckt voor de stad
Met Merckt, dat ontwikkeld is door Mensenborgh Projecten en ontworpen door Powerhouse Company, wordt er een bijzondere woonlocatie toegevoegd aan de stad. Op een plek met een uitgesproken identiteit waar verschillende werelden samenkomen: bovenop de Grote Markt. Met alle faciliteiten van de binnenstad aan je voeten, een zeer hoog comfort en een ontspannen karakter. Het plan kent een divers woonprogramma met een grote diversiteit aan groene loggia’s en royale balkons.

'Meer dan wonen alleen'
Merckt biedt 18 schitterende appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekend uitzicht. Maar Merckt is meer dan wonen alleen. Naast wonen biedt Merckt ook een uniek horecaconcept. Op de begane grond komt een nieuw concept: de Foodmerckt. Je waant je in Zuid Europese sferen in Madrid of Barcelona. Daarnaast wordt Merckt bekroond met een unieke rooftop bar. Je kijkt uit over de stad en hebt een fantastisch uitzicht op de Grote Markt. Deze nieuwe hotspot  ‘on top of de Merckt’ is de ultieme mix van klasse, ontspanning en een bruisende dynamiek. Een perfecte setting voor het volwassen uitgaanspubliek van Groningen. Op het all-season dakterras zit je ‘s zomers heerlijk in de zon. In de winter gaat het cabriodak dicht en geniet je van een prettig binnenklimaat.

Planning
Volgens planning start de sloop van het roze pand begin mei 2017 en start bouwer Plegt-Vos in juni 2017 met de eerste bouwactiviteiten. De oplevering van Merckt wordt eind 2018 verwacht.

Verkoopprocedure
Pandomo Makelaars begeleidt de verkoop van dit project. De verkoop geschiedt middels inschrijving, deze sluit op donderdag 13 april om 17:00 uur. Nog tot donderdag 13 april kan er desgewenst een afspraak ingepland worden met één van de nieuwbouwmakelaars voor vragen naar aanleiding van de verkoopdocumentatie of aanvullende informatie.