nieuws

30 sep 2015, 10:10

In werkplaats 'Doedertoe' in Groningen kan men kringloopspullen laten pimpen, en betalen met tijd of talent

In werkplaats 'Doedertoe' in Groningen kan men kringloopspullen laten pimpen, en betalen met tijd of talent

Groningen heeft een bijzondere 'pimpwerkplaats'. In deze allereerste pimpwerkplaats van Nederland kan men een make-over laten maken van kringloopspullen en daarvoor betalen met tijd en talent. Deze werkplaats is gevestigd aan de Merwedestraat 54 (voorheen Het Talmahuis) , en is één jaar open.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Daar kan iedereen, jong en oud, oude spullen mooi  maken om iets moois in huis te hebben en gezellig eruit te zijn. Geld mag geen beletsel zijn om te komen en daarom is het mogelijk te betalen met op eigen voorstel iets verzinnen voor een ander.

 

'Ons motto: geven en doorgeven. Er zijn allerlei kringloopspullen in voorraad om uit te kiezen. Verf en vele materialen liggen er als  in een snoepwinkel uitgestald. Een schatkamer vol mooi papier, prachtige platen, linten, kralen, steentjes, pailletten, enz. Doedertoe zorgt voor deskundige  en inspirerende begeleiding.  Maak van een  oud en lelijk geworden  ding het mooiste en dierbaarste voor in huis.'

 

Stichting Doedertoe is een  non-profit instelling die blijheid en schoonheid wil verspreiden, én mensen samen wil brengen. Het project steunt volledig op goodwill, giften en vrijwilligers. Iedereen is welkom om materiaal in te brengen.

 

Openingstijden: dinsdags van 13.00 tot 16.00 uur, woensdags van 9.00 tot 12.00 en 14.00 tot 17.00 uur juist ook voor kinderen, vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Website: www.doedertoe.nl,   Facebook  www.facebook.com/doedertoe; weblog:  www.doedertoe.nl/blog.

Informatie:  Marita Reijtenbagh, tel. 06-33610190 of mailen naar info@ doedertoe.nl