nieuws

20 okt 2017, 10:10

Twee GIC-lezers kunnen gratis naar Yentl & De Boer

Nieuwe liedjes gecombineerd met hun allerbeste werk. Elke zomer trekken Yentl en de Boer met hun lievelingsmuzikanten langs zomerfestivals en openluchttheaters. Op woensdag 25 oktober staan ze in de grote zaal van De Oosterpoort. En twee GIC-lezers kunnen daar bij zijn!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes trokken ze eerder langs Lowlands, de Zwarte Cross, het Amsterdamse Vondelpark en speelden in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw! Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. In 2015 ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied!

Het NRC is laaiend enthousiast: Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt.” **** NRC

Kaarten winnen?
Wil jij op woensdag 25 oktober (20:30) naar Yentl & De Boer? Stuur dan een mailtje naar info@gic.nl onder vermelding van Winactie Yentl&DeBoer. Ditmaal wint de meest originele mail. Dus leef je uit!

Meer informatie: http://www.de-oosterpoort.nl/programma/yentl-de-boer-groningen/