nieuws

06 dec 2016, 11:11

Topband Madness zet Oosterpoort op zijn kop tijdens pakjesavond

De Oosterpoort stond gisteravond op zijn kop tijdens een optreden van de Britse Ska-en popband Madness. Bijzonder: op een groot scherm kwamen ook beelden van de stad Groningen voorbij.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Madness is al actief sinds 1967 en heeft wereldwijd vele fans. Na acht albums en dertig uitgebrachte singles is de band nog steeds actief.  Afgelopen zomer mocht Madness nog een optreden verzorgen op het hoofdpodium van Glastonbury. 

In het twee uur durende optreden werden onder meer klassiekers als One Step Beyond, Baggy Trousers en It Must Be Love gespeeld in. Tijdens het nummer 'Our House' werden foto’s vertoond van de stad Groningen. Op het grote scherm die achter de band op het podium stond kwamen foto's voorbij van onder andere het Centraal Station, d' Olle Grieze, Reitdiephaven, Hoge der A en het kantoor van DUO.

In het voorprogramma stond daarnaast de Groningse band Mr. Wallace, die het toegestroomde publiek alvast in de juiste stemming bracht. Madness treedt dinsdag nog op in Tilburg. Daarna wordt de tour hervat in Engeland.