nieuws

02 dec 2016, 11:11

Startup Cinema helpt startende ondernemers een handje met toffe bijeenkomst in The Big Building

Je eigen bedrijf beginnen. Dat is helemaal niet zo gemakkelijk. Daarom organiseerde de Rabobank op woensdag 30 november het startersevent Startup Cinema. Meer dan 200 startende ondernemers kwamen naar The Big Building in Groningen om te luisteren van ervaringsverhalen van andere ondernemers. Ze deden dat met live interviews en een aantal inspirerende filmpjes. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onder andere Peter Stello van QEW Engineered Rubber en Mark Vletter van Voys, VoIPGRID en Spindle vertelden over de 'bumpy road' die ze tijdens het opzetten van hun bedrijven tegenkwamen. De 200 aanwezigen luisterden zeer aandachtig, waaronder ook een groot aantal studenten die nu al rondlopen met een goed idee voor een mogelijke startup. 

Startup Cinema van 30 november werd georganiseerd door 14 lokale Rabobanken in noord Nederland, Rabobank Nederland, Synpact (Week van de Ondernemer, The Next Entrepreneur) & MT Mediagroep (Management Team, Sprout). Eerder waren er ook al edities in andere steden, zoals in Utrecht en Den Haag. De bank heeft ook een informatie site voor starters: www.ikgastarten.nl.

De GIC-reportage is gemaakt door Jeanine Hofsteenge.