nieuws

22 sep 2015, 11:11

Stadjers (29 en 32 jaar) zwaar mishandeld aan Damsterdiep; politie zoekt getuigen

Stadjers (29 en 32 jaar) zwaar mishandeld aan Damsterdiep; politie zoekt getuigen

Twee inwoners van Groningen zijn vorige week zwaar mishandeld aan het Damsterdiep, ter hoogte van de containerwoningen. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling van twee inwoners van Groningen van 29 en 32 jaar. Het duo werd zondagochtend 13 september omstreeks 04.30 uur op het Damsterdiep aangevallen door een groepje mannen. Het 29-jarige slachtoffer liep zwaar letsel op aan onder andere zijn gezicht. Ook zijn 32-jarige vriend raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Beide mannen kwamen met de fiets vanuit het centrum van de stad en reden over het Damsterdiep. Ter hoogte van de dokterswacht kregen de twee een woordenwisseling met een groepje mannen. De twee fietsten verder.

Ter hoogte van de containerwoningen in diezelfde straat werden ze ingehaald door twee scooters met daarop vier onbekende mannen. De vier vielen beide mannen aan. Ze werden geslagen en geschopt.

 

Het 29-jarige liep onder andere zwaar letsel op aan zijn gezicht. Het slachtoffer was afgelopen vrijdag 18 september pas in staat om aangifte te doen. De politie onderzoekt deze zware mishandeling en komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Mocht u beeldmateriaal hebben van deze mishandeling dan kunt u deze uploaden via onze website.