nieuws

15 feb 2016, 16:04

Stadjer in elkaar geslagen na klap met rauw ei

Stadjer in elkaar geslagen na klap met rauw ei

De politie in Groningen is op zoek naar getuigen van een mishandeling op woensdag 10 februari aan de Studentenlaan. Een 25-jarige Stadjer werd eerst op het Sleedoornpad met een ei op zijn hoofd geslagen en kreeg daarna meerdere klappen en trappen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het slachtoffer liep op woensdag 10 februari met een vriend voor de vestiging van het Reitdiep College aan het Sleedoornpad langs. Toen hij daar een groepje van drie jongens passeerde, sloeg één van hen een ei kapot op het hoofd van de Groninger. Een andere jongen filmde de aanval met een telefoon.

Na de klap met het ei gingen de jongens ervandoor. Hun slachtoffer ging samen met zijn vriend achter het groepje aan. Toen hij zijn belagers op de Studentenlaan te pakken kreeg, moest hij dat bekopen met trappen en klappen in zijn gezicht en maag.

Signalement
De drie verdachten worden door de politie omschreven als jongens van 15 tot 17 jaar oud met een dun postuur en een getinte huidskleur. Ze droegen grijze gewatteerde jassen en één van hen had een donzig snorretje.

De politie roept mensen die informatie hebben over de identiteit van de daders, of die het filmpje van het ei-incident op social media tegenkomen, op zich te melden.