nieuws

09 jan 2017, 11:11

Stad-Groninger bedrijven openen deuren voor publiek tijdens nieuwe editie van Open Stad op 18 maart

Stad-Groninger bedrijven openen deuren voor publiek tijdens nieuwe editie van Open Stad op 18 maart

Duizenden belangstellenden kwamen afgelopen jaar af op Groningens allereerste Open Bedrijvendag. Dat succes krijgt nu een vervolg, want zaterdag 18 maart wordt voor de tweede keer in Groningen dit ‘open  huis’ van Groningse bedrijven of gemeentelijke instellingen gehouden onder de naam Open Stad. De inschrijving voor bedrijven die ook mee willen doen is nu geopend. Iedereen kan meedoen. En inmiddels hebben de eerste bedrijven zich al aangemeld voor deze unieke kans om zich aan relaties, familieleden van medewerkers en toekomstige klanten te presenteren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tal van prachtige bedrijven uit de stad Groningen hebben zich al opgegeven voor deelname aan de tweede editie van Open Stad.  Dat is dus een Open Bedrijvendag op 18 maart, waar alle bedrijven aan de familieleden van de werknemers, aan relaties en aan potentiele klanten kunnen tonen waar ze zo trots op zijn. Een van de vele deelnemers is Machinefabriek Rusthoven.

“Machinefabriek Rusthoven laat tijdens OpenStad heel graag zien wat wij hier maken en hoe we dat doen”, zegt Jelte Hoving, directeur van de Machinefabriek Rusthoven.

De meeste Stadjers kennen wel een aantal van de bruggen waar medewerkers van Rusthoven aan gewerkt hebben, zoals de Sontbrug en de Griffebrug.

“Belangstellenden zijn zaterdag 18 maart van harte welkom in onze fabriek, dan laten we u zien hoe een brug van begin tot eind wordt gemaakt en gemonteerd. En ben je geïnteresseerd in een opleiding in de metaal of werken in een metaalbedrijf, kom dan langs tijdens OpenStad, we maken graag kennis met je!", aldus Jelte Hoving.

Wilt u als bedrijf ook mee doen? Meldt u dan aan op de speciale website van Open Stad! 

 

 

GIC