nieuws

08 nov 2016, 10:10

Speciale FC Groningen-uitvaart voor ‘diehard’ FC-fans

Speciale FC Groningen-uitvaart voor ‘diehard’ FC-fans

Voor ‘diehard’ supporters van FC Groningen  is er een speciale FC Groningen-uitvaart. De club is daartoe een samenwerking aangegaan met uitvaartverzorger Algemeen Belang.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onder de noemer “Na het laatste fluitsignaal” kan er een FC Groningen-uitvaart op maat samengesteld worden. Nabestaanden kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een kist in de clubkleuren, een rouwkaart in het groen-wit, een bloemstuk met het logo van de club en een rouwauto in de stijl van de club. Ook is er de mogelijkheid een afscheidsbijeenkomst in het stadion te houden. “Achter de kist een prachtig uitzicht op het veld en de dierbaren kunnen nog een laatste keer een pilsje op de overledene drinken bij de bar. Echt een Groen-witte uitvaart!”, aldus FC Groningen en Algemeen Belang.

Robbert Klaver van FC Groningen is trots op deze manier iets te kunnen betekenen voor de supporters. "Op verzoek en in overleg met de nabestaanden kunnen we op diverse manieren inspelen op de wijze waarop onze FC onderdeel heeft uitgemaakt van het leven van de overleden FC-supporter. In het verleden hebben we dit al een aantal keer kunnen en mogen faciliteren, maar met Algemeen Belang hebben we hier nu een gerenommeerde partner voor."