nieuws

14 dec 2016, 11:11

Groningse artiesten geven Serious Request benefietconcert in VERA

Groningse artiesten geven Serious Request benefietconcert in VERA

In de week voor kerst haalt 3FM samen met Het Rode Kruis geld op om kindersterfte door longontsteking tegen te gaan. Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda, maar op 22 december vindt ook in Groningen een benefietconcert plaats in VERA! De line-up van deze avond bestaat volledig uit Gronings talent en bezoekers kunnen zelf bepalen hoeveel entree ze betalen. De volledige opbrengst van het minibenefietfestival zal worden gedoneerd aan Serious Request.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Programma:

 • Opening - 20:50-21:00 uur
   
 • Ten Years Today - 21:00-21:35 uur
  Deze band heeft dit jaar genoeg speelervaring opgedaan, en dat hoor je terug! In 2017 gaan ze minder optreden zodat ze met 'iets moois' kunnen komen. Wil je ze binnenkort nog wel live zien? Dan is dit je kans!
   
 • The Anti-D’s - 21:50-22:25 uur
  The Anti-D's is een wavey post-punkband, geinspireerd door de vooravonden van het Madchester-tijdperk. Nummers zijn weldoordacht en worden gekenmerkt door stevige gitaarsounds, sterk geaccentueerde drumpartijen en nevelige melodielijnen. Denk aan The Smiths en The Fall on steroids.
   
 • Oes - 22:40-23:15 uur
  Oes is thuis op het podium. Ze swingt soepel terwijl ze met haar bruisende karakter het publiek vol overgave weet te entertainen. Een krachtige liveshow van deze nederpop act kenmerkt zich door reggae invloeden.
   
 • Haas - 23:30-00:05uur
  H^^S speelt sinds kort met zijn eigen band. Hij kent zijn oorsprong in de hiphop maar valt met zijn nieuwe nummers goed in het pop genre te plaatsen. De melodieuze raps en pakkende refreintjes zorgen voor een muzikale beleving die elke hiphop en pop liefhebber wil zien.
   
 • Marble Heart - 00:20-00:55 uur
  Dit vrolijke viertal maakt catchy popsongs met een stevig sausje van rock ’n roll.