nieuws

08 nov 2016, 09:09

Martiniplaza vanaf dinsdag twee dagen lang in teken van Promotiedagen

Martiniplaza vanaf dinsdag twee dagen lang in teken van Promotiedagen

Om 12.00 uur start de dertigste editie van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland in MartiniPlaza. Zeker 600 standhouders verwachten daar de komende twee dagen tienduizenden bezoekers. De Promotiedagen worden gezien als de grootste zakenbeurs voor het Noorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De 600 standhouders hebben zich verdeeld over het volledige beursoppervlakte van MartiniPlaza. Er zijn 25 beurspleinen en drie podia met doorlopende presentaties. Er zijn zo’n tachtig bijeenkomsten.

De zakenbeurs wordt dinsdag rond 11 uur geopend door Jort Kelder. Andere headliner is Max Westerman, die woensdagochtend de uitslagen van de Amerikaanse verkiezingen gaat bespreken met het publiek.

Thema’s die op de beursvloer aan bod komen zijn onder andere Aardbevingsbestendig en Duurzaam Bouwen, Innovatie en Health & Work. Het Plein Aardbevingsbestendig en Duurzaam Bouwen geeft een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en aardbevingsproblematiek. Op het Innovatieplein kunnen bezoekers kennismaken met verschillende innovatieve ontwikkelingen. Er is een doorlopend programma van pitches van innovatieve bedrijven en ondernemers.

Het thema Health & Work laat verschillende aspecten zien van gezondheidsmanagement, met een uitgebreid programma van presentaties op het gebied van gezondheid op de werkvloer.

Gratis kaarten zijn te downloaden via deze link.