nieuws

05 jan 2016, 15:03

Politie doet onderzoek in woning na vermissing

Politie doet onderzoek in woning na vermissing

De politie is dinsdag naar aanleiding van de vermissing van Jesse van Wieren een onderzoek gestart in een pand aan de Hoofdstraat in Kloosterburen. Dat meldt de politie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het onderzoek vindt plaats op basis van nieuwe informatie over de vermissing die bij de politie is binnengekomen. Volgens de politie is Van Wieren niet in het pand aangetroffen. Ook zijn er geen arrestaties verricht.

De politie wil niets kwijt over de informatie die maandag binnenkwam, maar laat wel weten dat er  voldoende aanknopingspunten waren voor een uitgebreid rechercheonderzoek.

De 28-jarige Jesse van Wieren uit Leens wordt sinds nieuwjaarsnacht vermist. Hij zou om 04.00 uur lopend van een café in Kloosterburen naar zijn woning in Leens zijn vertrokken, maar is daar nooit aangekomen. Het pand waar nu onderzoek wordt gedaan, ligt vlakbij de kroeg waar Van Wieren het laatst gezien is.

De afgelopen dagen is massaal naar de man gezocht. De politie zette onder andere een helikopter en speurhonden in en ook honderden bekenden en vrienden van Van Wieren zochten mee.   

De politie gaat er nog steeds van uit dat er van een misdrijf geen sprake is, maar zegt dit niet volledig uit te kunnen sluiten.