nieuws

18 aug 2016, 10:10

Organisatie KEI-week geeft consumptiemunten aan omwonenden in Stad

Organisatie KEI-week geeft consumptiemunten aan omwonenden in Stad

Elk jaar worden de eerstejaarsstudenten verwelkomd in de stad Groningen tijdens de KEI-week, met dit jaar het thema ‘Let’s KEI together’. De stad is van Stadjers en studenten samen en daarom nodigt de organisatie van de KEI-week ook Stadjers uit om naar de evenementen van de KEI-week te komen. De bewoners van de Vismarkt, de Grote Markt en het Stadspark krijgen een persoonlijke uitnodiging met gratis consumptiemunten voor de KEI-evenementen. 
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


Veel verschillende organisaties zetten zich in om een fantastische week neer te zetten. De KEI-week van 2016 heeft extra aandacht voor de omwonenden van de evenementlocaties. Nienke van Sligter, de voorzitter van het Dagelijks Bestuur, vertelt dat er een brief wordt verzonden aan de omwonenden om ze te informeren over de KEIweek. ‘Het thema ‘Let’s KEI together’ is gekozen omdat Stichting KEI het belangrijk vindt dat heel Groningen samen de nieuwe Groningers verwelkomt. Niet alle Stadjers zijn er van op de hoogte dat tijdens de KEI-week veel evenementen toegankelijk zijn voor iedereen.

 

Om dit meer bekend te maken en de drempel te verlagen om langs te komen, zijn bij de brieven twee consumptiemunten toegevoegd. Op deze manier hopen we op meer bezoekers vanuit de stad.’

 

 
Volgende week begint de KEI-week met op maandagavond de spetterende opening op de Grote Markt. Kom met z’n allen langs om aan de eerstejaarsstudenten te laten zien wat voor een mooie stad Groningen is! Het hele programma van de KEI-week is te vinden op www.keiweek.nl/programma.