nieuws

16 feb 2018, 16:04

Nu ook vluchten van Eelde naar Ibiza

Nu ook vluchten van Eelde naar Ibiza

Vliegmaatschappij Nordica gaat in de maanden april, mei en juni elke zaterdag vliegen tussen Groningen Airport Eelde en Ibiza. De vluchten worden aangeboden via Neckermann Reizen en Thomas Cook. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nordica vliegt nu al dagelijks vanaf Eelde naar Kopenhagen. Daar komen straks ook Munchen en Brussel bij. Ook gaat Nordica wekelijks vliegen op Nice. Het vliegtuig dat ze daarvoor gebruiken, wordt ook gestationeerd in Eelde. Met een vlucht naar Ibiza gaat een lang gekoesterde wens van het noordelijke vliegveld in vervulling. 

Nordica, Neckermann en Thomas Cook mikken op zowel vakantiegangers als belangstellenden voor de opening van het clubseizoen. Dat begint eind mei en de reisbureau's willen dan speciale acties opzetten. Ibiza staat bekend om de grote feesten met alle wereldberoemde DJ's. 

Groningen Airport Eelde heeft blij gerageerd. “Het is een bestemming waar onze noordelijke fans al jaren van dromen. Ibiza is daarmee een nieuwe en zeer gewenste bestemming voor Noord Nederland.”, aldus Marco van de Kreeke, directeur van de luchthaven. 

Reisbureau Thomas Cook laat weten dat als de vluchten een succes zijn, ook tussen Eelde en Ibiza wordt gevlogen in de zomermaanden. De vakanties zijn hier te boeken.