nieuws

30 okt 2017, 10:10

Mimoun Mahi en Oussama Idrissi na straf terug in selectie FC Groningen

Mimoun Mahi en Oussama Idrissi na straf terug in selectie FC Groningen

Mimoun Mahi en Oussama Idrissi zijn door de clubleiding en de technische staf in genade aangenomen bij de eerste selectie van FC Groningen. Dat meldt de club op zijn website.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het duo was de afgelopen week disciplinair gestraft vanwege hun ‘ontoelaatbare houding en gedrag’ in en om de verloren thuiswedstrijd tegen Willem II. Mahi en Idrissi misten hierdoor de eveneens verloren duels om de beker tegen Roda JC voor de competitie tegen Sparta.

 

Volgens de clubleiding hebben de betrokkenen maandagochtend met elkaar om tafel gezeten. De uitkomst van deze gesprekken was dat Mahi en Idrissi weer kunnen aansluiten bij de trainingen van de eerste selectie.

 

Het is nu aan hoofdtrainer Ernest Faber of en wanneer hij Mahi en Idrissi wil inzetten.

 

Reactie Mahi

Mimoun Mahi laat in een reactie weten: “Vorige week heb ik al direct laten weten dat ik spijt heb van wat is gebeurd. Daarvoor heb ik mijn oprechte excuses aangeboden en heb ik de straf die mij werd opgelegd volledig geaccepteerd. Nu wil ik niets liever dan het team weer helpen en gaan trainen en voetballen.”

                  

Reactie Idrissi

Idrissi sluit zich hierbij aan. “Ook ik heb iets niet goed gedaan en het gevolg daarvan is bekend. Ik ben erop gebrand weer aan te sluiten bij de eerste selectie en te laten zien dat ik ook een hele goede rol in het team kan hebben.”