nieuws

31 okt 2015, 11:11

MartiniPlaza maakt zich op voor Promotiedagen

MartiniPlaza maakt zich op voor Promotiedagen

Hallencomplex MartiniPlaza maakt zich op voor de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland. Op 3 en 4 november presenteren 550 bedrijven zich tijdens de zakenbeurs. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de Promotiedagen gaat het om bedrijven van groot tot klein, van jong tot oud en van startup tot gevestigde orde. Veel bedrijven hebben zich verenigd in beurspleinen, die zorgen voor een bruisende en levendige beursvloer. Op het programma staan een slordige 70 bijeenkomsten. Er zijn workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Hoogtepunten zijn lezingen van Marten Blankesteijn, één van de oprichters van Blendle, en Anton Philips (83) van het bekende elektronicaconcern. Hij vertelt woensdagmiddag over motivatie en gedrevenheid. De Promotiedagen hebben ook een Innovatie Plein waar je nieuwe producten kunt ontdekken en een Industry Lounge als ontmoetingsplek voor de noordelijke maakindustrie.

De beurs moet leiden tot kennismaking tussen de bedrijven. “Het doel van deze kennismakingen is eenvoudig, maar belangrijk. Weten wat er speelt in bedrijvig Noord-Nederland, meer lokaal uitbesteden en samenwerken en de regio in z’n geheel sterker maken”, aldus de organisatie.

De Promotiedagen zijn op dinsdag en woensdag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.