nieuws

04 jan 2017, 15:03

Marne Mosterd uitgeroepen tot beste mosterdfabrikant van Nederland

Marne Mosterd uitgeroepen tot beste mosterdfabrikant van Nederland

Het Groningse bedrijf Marne Mosterd is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot beste mosterdfabrikant van Nederland. Het bedrijf, bekend van zijn echte Groninger mosterd, dingt nu mee naar de hoofdprijs van de Nationale Business Succes Award 2016, die op 2 februari wordt uitgereikt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de nominatiecommissie van het NBSA-instituut heeft het 25-jaar oude Marne Mosterd zich ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Marne Mosterd weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een prachtig bedrijf met een lange en indrukwekkende historie’, aldus de commissie.

Marne Mosterd is een puur Gronings bedrijf dat, sinds haar oprichting bijna 125 jaar geleden, altijd in de stad of de nabije omgeving gevestigd is gebleven. De nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Marne Mosterd een vooruitstrevende organisatie en verwacht dat het bedrijf ook in de toekomst nog veel successen gaat behalen: ‘In een markt die continu in beweging is, weet Marne Mosterd uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor. Maar liefst 15 miljoen potjes per jaar verlaten de fabriek. Daarnaast wordt er nog een enorm volume aan grootverpakkingen geproduceerd voor de horeca, foodservice en industrie. Flexibiliteit, innovatie en creativiteit zijn de kernwoorden binnen Marne Mosterd. Niet voor niets is Marne Mosterd met gemak de grootste mosterdfabrikant van Nederland en ver daarbuiten.’

Als branchewinnaar gaat Marne Mosterd nu door naar de landelijke verkiezing van meest succesvolle bedrijf van Nederland. De bekendmaking van de winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 vindt op 2 februari plaats.

De winnaar wordt gekozen door het Nederlandse publiek middels een SMS-stemronde en door een vakkundige jury. Er kan gratis gestemd worden van zondag 8 januari (vanaf 14.00 uur) tot en met zondag 15 januari (tot 14.00 uur). Een stem uitbrengen op Marne Mosterd kan door NBSA 6888 te SMS’en naar 4422.